Om Frisør Ibber

 

Iben

 

Jeg hedder Iben Devantie og jeg er indehaver af Frisør Ibber ( tidligere under navnet Ip Hair Design ) 

Jeg har været frisør siden 1999 , jeg er udlært hos CB´s Sax i Fredensborg, og uddannet efter den 4-årige Frisøruddannelse, som blev bestået med Ros. Efter at have været butiksbestyrer hos Frisør Stender i Roskilde, fik jeg mod på at stå på egne ben og åbnede min Frisør Salon 13. Oktober 2006.

Efter min deltagelse i DR1's progeam Den Store Bagedyst, har der været en del interesse omkring min person, derfor skal jeg gøre opmærksom på at man desværre ikke kan onlinebooke børn under 12 år hos mig ( jeg klipper børn hvis minimum en af deres forældre er fast kunde hos mig)

Min store hobby er bagning, fyldte chokolader og flødeboller. De er efterhånden blevet så eftertragtede at de vil være til at både købe og bestille i Frisør salonen. Flere gange om året er der småkonkurrencer og div. Give aways på instagram under *ibendevantie * eller Facebook * Iben Devantie - Den Store Bagedyst 2016*  så følg endelig med hvis i ønsker 
"en bid af kagen"  Bloggen er også at finde www.ibendevantie.dk

 

Anita Albrecht

Anita Albrecht  har ligeledes været Frisør siden 1999. Hun er uddannet hos Frisør Terkelsen i Hillerød. Hun har været selvstændig hos Frisør New Cut på Østerbro i 9 år. efter endt barsel startede hun op igen, stadig som selvstændig Frisør i min Salon Maj 2017. Anita og jeg har gået i sammen klasse på Frisørskolen, og udover at være veninder privat er vi så nu kollegaer.
( Børneklip kan sagtens bookes hos Anita )