Om Frisør Ibber

 

Iben

Iben Devantie, jeg er indehaver af Frisør Ibber 
har været Frisør siden 1999. Udlært hos CB´s Sax i Fredensborg. Uddannet efter den 4-årige Frisøruddannelse, som blev bestået med Ros. Efter at have været butiksbestyrer hos Frisør Stender i Roskilde, fik jeg mod på at stå på egne ben og åbnede min Frisør Salon 13. Oktober 2006. Jeg har specialiseret mig i Balayage / Babylights og forskellige refleksteknikker, langhårsopsætninger brudehår mm. Og forskellige fletteteknikker.
I 2016 var jeg deltager i Den Store Bagedyst på DR1 og nåede helt til semifinalen, igennem programmet fik jeg interessen i chokolade, som er blevet min store passion/hobby, derfor har jeg taget uddannelsen Chocolatier med speciale i Chokolade og Dessertkager.
Jeg har nu skrevet en bog sammen med min bageveninde Annemette Voss Fridthjof som lige er blevet udgivet5.Oktober 2021 under Politikken forlag. bogen hedder CHOKOLADESUCCES, og kan købes i div. boghandler og også i salonen. det er en bog der har alt lige fra temperering-fyldte chokolader- flødeboller og kager. Hvis du er nysgerrig på at se noget af det jeg nørder med udenfor Frisørsalonen er du velkommen til at følge mig på Instagram under *ibendevantie * 

ydermere: hvis du ønsker en mere skræddersyet løsning hos mig på en af de store behandinger på Balayage/babylights mm, så er du altid velkommen til at sende en mail eller sms/mms med billeder af dit hår som det ser ud nu, og et billede af dine ønsker, det er den bedste måde at kunne finde den rette tid der skal til når man ønsker de større behanlinger. kontakt@frisoeribber.dk eller send på mobil nr. 40535405.

  

Anita Albrecht

Anita fødte en velskabt og dejlig dreng d.13. Februar en skøn lille Alfred. Hun er på barsel og vender tilbage sidst på året eller først på starten af næste år 2022.
Anita Albrecht har ligeledes også været Frisør siden 1999. Hun er uddannet hos Frisør Terkelsen i Hillerød. Hun har været selvstændig hos Frisør New Cut på Østerbro i 9 år. efter endt barsel af sit første barn som er en pige Merle, startede hun op igen, stadig som selvstændig, og har været hos Frisør Ibber siden Maj 2017. Anita og jeg har gået i samme klasse på Frisørskolen, og udover at hun er en dejlig veninde, er hun også en skøn kollega. Jeg glæder mig meget til hun kommer tilbage til salonen når hun er færdig på barsel.

 

Melissa

Melissa er blevet færdigudlært og bestod flot sin svendeprøve med Bronze. Hun mestrer til UG Balayage og div. refleksteknikker 
.Jeg er super stolt af hende. Hun har været den bedste elev jeg nogensinde har haft og er samtidig en fantastisk kollega.
Det er derfor en stor glæde for mig at kunne fortælle hun bliver hos os, hun er netop startet op som selvstændig Frisør her fra 1. oktober 2021. Ydermere så er hun flyttet til Hillerød sammen med sin søde kæreste Mikkel.