Frisør Ibber / Frisørsalon med miljøvenlige, grønne og veganske produkter

 

Velkommen til Frisør IbberIben, Bettina, Anita & Melissa

Breaking News! 
Endelig må vi gå på arbejde igen, og vi er tilbage 6. april.

Onlinebookingen er åben, og i er velkomne til at booke, og mange af jer har allerede benyttet jer af det.

Der bliver rigtig travlt når vi åbner op, men vi vil gøre alt hvad vi kan for at imødekomme jer alle, men håber også i vil huske på at vi har altså ikke robotter, men helt almindelige mennesker og har kun 2 hænder hver og vi vil ikke gå ned på kvaliteten for at få flere igennem, men vi tager os den tid vi skal for at kunne give den bedste service og yde et godt og professionelt stykke håndværk.

CONORAPAS!! ” MIN SUNDHED” 
DET ER EN APP. OG DET ER DEN DER ER SKAL VISES SOM CORONAPAS INDTIL DER ER UDVIKLET EN RIGTIG APP TIL DETTE.  
HUSK AT BOOKE TID TIL TEST. DU SKAL NEMLIG KUNNE FREMVISE ET GYLDIGT CORONAPAS VED FREMMØDE I SALONEN. TESTEN SKAL SELVFØLGELIG VÆRE NEGATIV OG MAX 72 TIMER GAMMEL. ELLER AT DU KAN VISE AT DU ER FÆRDIG VACCINERET MOD COVID-19.  
En gang om året har vi en helt almindelig prisregulering, som sker når vores årlige husleje, produkter mm. Stiger. Men vi har valgt IKKE at stige i år hos Frisør Ibber. Selvfølgelig kommer man med en udvoksning der er dobbelt så bred end den plejer er det kun helt almindelige tillæg for ekstra farve der pålægges, hvilket er helt naturligt)  
Når vi starter op bliver det også sammen med en ny Frisør Bettina. Gå ind under ”Om Frisør Ibber” her kan du læse lidt om vores nye kollega

Anita har d. 13. Februat født den lækreste lille dreng Alfred og er nu på barsel. Hun vender tilbage engang senere på året.  ( Vi skal nok give besked i god tid )

Melissa er super klar til sin svendeprøve som dog er blevet udsat et par måneder desværre pga. cooronatider . Der gives 20% ved alle slags behandlinger hos hende de sidste par måneder inden hun bliver ”Svend”  (Tilbuddet gælde april /maj måned)

 

 Vi glæder os meget til at se jer i salonen igen ❤️
 
Kærlige hilsen
Bettina, Melissa & Iben

 

HUSK: Online bookningen er åben.

Telefon nummeret er 48 229 229