Om Frisør Ibber

 

Iben

Iben

Det er mig der er Ibber og er indehaver af Frisør Ibber. Jeg har været Frisør siden 1999. Uddannet efter den 4-årige Frisøruddannelse. Det er efterhånden over 16 år siden at jeg tog beslutningen om at åbne min egen frisør salon i Hillerød. Jeg er gift med Kaspar og sammen har vi Sigurd på 8 år. vi bor lidt udenfor Hillerød i Tulstrup.

Jeg har specialiseret mig i Balayage / Foilayage, Babylights og div. avancerede refleksteknikker og farvninger. Langhårsopsætninger brudehår mm. Og forskellige fletteteknikker.
Jeg påsætter exstensions med cold fusion med microringe 
(jeg skal oplyse at jeg er ikke uddannet i exstensions, men lærte at arbejde med exstensions under min læretid)   
I 2016 var jeg deltager i Den Store Bagedyst på DR1 og nåede helt til semifinalen. i 2016 og i 2018 var jeg deltager i Julebagedysten. i 2021 var jeg deltager på den store sukkerfri bagedyst som blev sendt på DR2. gennem bagedysten i 2016 fik jeg interesse i chokolade, som er blevet min store hobby.
I 2020 tog jeg uddannelsen til Chocolatier med speciale i Chokolade og Dessertkager. 
I oktober 2021 skrev og udgav jeg en bog sammen med min veninde Annemette Voss Fridthjof . Den er udgivet af Politikens forlag og bogen hedder CHOKOLADESUCCES. Det er en bog der har alt lige fra temperering-fyldte chokolader- flødeboller og kager. Bogen kan købes i salonen.  
Marts i år 2023 udgiver jeg en ny bog, en bog med opskrifter på kager, bagværk og desserter uden tilsat det raffinerede ( hvide ) sukker. I stedet for er det erstattet med sukrin. Det er igen Politikens Forlag der udgiver den.  
Hvis du er nysgerrig på følge med i alle mine finurligheder er du velkommen til at følge mig på Instagram under *ibendevantie * 
ydermere: har du forespørgsler mm. så kontakt mig endelig på kontakt@frisoeribber.dk eller send en sms på mobil nr. 40535405.


    


Iben


Sofie 

Historien er nu ret sød, fordi, for tilbage i år 2008/9 stykker siden havde jeg en fantastisk fejedreng i salonen Nikolaj. Han er med tiden blevet en voksen mand, og Sofie er hans kæreste, sammen har de fået 2 skønne børn en pige og en dreng. Sofie er uddannet under den 4-årige Frisøruddannelse, og gik i lære i 2015, hvor hun stod i lære hos sin mor i Studie 17 i Slangerup. Så man kan sige at hun har fået frisørfaget ind med modermælken. Sofie er 27 år. Hun har tidligere været Selvstændig Frisør hos Frisør Nobel i Hillerød. Hun er allerede faldet rigtig godt til i salonen og det er simpelthen en stor fornøjelse at være hendes kollega ♥️

 


Iben

Jasmin

Jasmin har været hjælpepige i salonen i de sidste 4 år. I sommers blev hun færdig som Student fra Frederiksborg Gymnasium i Hillerød, og d.1/11 gik hun i mesterlære hos mig. Jasmin har ikke haft drømme om at blive Frisør, ligesom jeg selv ikke havde før jeg fik gik i lære og faldt for faget, men nu prøver hun og så ser vi om hun også falder for faget som jeg. Hun nærmer sig de 21 år og er lige flyttet hjemmefra. 
Da jeg har været en ven af familien har jeg kendt hende siden hun var blot 7 år gammel, hun har en hel speciel plads i mit hjerte ♥